Ønsker du ny IT jobb

eller vurderer du nye utfordringer?


Velkommen til å søke ny jobb og oppdrag

/>
I menyen på venstre side kan du se hvilke stillinger vi har annonsert. Du er velkommen til å søke på disse. Vi gjør oppmerksom på at mange av våre oppdrag og ledige stillinger ikke annonseres. Derfor anbefaler vi at du også registrerer din CV hos oss.

Du kan også lese om muligheten for å signere agentavtale med oss. Siden oppstarten i 2011 har mange jobbsøkere signert agentavtale med oss hvorpå alle har kommet ut i relevant jobb hos spennende arbeidsgivere. Som årets Microsoft kurspartner og kompetansepartner for flertallet av de største IT-selskapene og IT-avdelingene i Norge i både offentlig og privat virksomhet vet vi hva markedet etterspør. Dette øker dine sjanser for å komme raskt ut i jobb eller oppdrag du ønsker deg og passer til. I 2014 etablerte vi også en enhet som spesialiserer seg på rekruttering og utleie av personell innen økonomi, bank, finans og inkasso hvor vi også kan kombinere rekruttering og bemanning med markedsledende kursing innen økonomi og regnskap.

Når du kontakter Glasspaper kan du være sikker på at vi holder din henvendelse konfidensiell. Kanskje tenner du på ideen om at ingen andre aktører kan tilby kompetanseutvikling innen IT som Glasspaper? Kanskje ønsker du å høre om muligheten for konsulentoppdrag fordi du har ledig kapasitet eller du ønsker nye utfordringer og erfaringer? Kanskje du ønsker å skifte bransje eller bosted? Hva med et miljøskifte? Bedre lønn? Fast jobb? Midlertidig jobb? Motivene kan være mange. Uansett årsak kan du trygt kontakte oss. Vi tar din henvendelse seriøst enten du er under utdannelse og trenger en deltidsjobb eller har lang erfaring og en ledende stilling.

Velkommen til å bli bedre kjent med oss.

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Direktør

Thomas Schibbye

410 43 853

ts@glasspaper.no


Personvern og cookies