Juli 2017: Microsoft kårer nok en gang Glasspaper til
Årets kurspartner. Det er åttende år på rad at
Glasspaper mottar denne hedersprisen!

 


Kurs i OneNote

Et kurs i OneNote skal gi deg oppskriften på å få full kontroll over alle notater, bedre samhandlingen med kollegaer og samtidig lette organiseringen av ditt privatliv. Glasspaper kurs i OneNote gir deg innsikt i Microsofts ukjente juvel, og ikke minst veldig konkrete råd for hvordan bruke i praksis. Som alle våre andre bruker kurs har vi også kvalitetsgaranti på vårt kurs i hvordan bli mer effektiv med OneNote. Gjennomfør ditt Onenote kurs i et av våre kurssentre i dag, vi har kurssenter i Oslo, Bergen og Trondheim, for andre byer kontakt oss.

Ved å lære å bruke MS OneNote vil du få en oversikt og kontroll som du har bare har drømt om. Du og de du jobber med vil oppleve at har en høyere mestringsfølelse. I tillegg hjelper OneNote deg til å utnytte hele Officepakken bedre.

I tillegg til at Glasspaper har mange erfarne OneNote instruktører, har vi inngått et samarbeid med PedKonsult. Gjennom deres konsept Digital Ringperm vil du som Glasspaper-kunde erfare hvordan opplæring i OneNote kan være en prosess som virkelig skaper læring og økt effektivitet i hverdagen.

 

 

Kursoversikt OneNote 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kursansvarlig

Thor Kenneth Berntzen

90690912

ThorKenneth.Berntzen@glasspaper.no


Personvern og cookies