Juli 2017: Microsoft kårer nok en gang Glasspaper til
Årets kurspartner. Det er åttende år på rad at
Glasspaper mottar denne hedersprisen!

 


Større effekt med verktøy og metode

Glasspaper har i mange år gjennomført kurs og opplæring av IT-brukere. Alltid er målet vårt at den enkelte deltaker skal bli mer produktiv og/eller utføre oppgavene sine med høyere kvalitet. Kursene gjennomføres over hele landet. Enten i et av våre kurssentre (Oslo, Bergen, Trondheim) eller internt hos våre kunder.

Opplæring skal gi en merkbar effekt i hverdagen.

Vi opplever at den beste veien for å oppnå dette er å gi deltakerne ny kunnskap om verktøy OG metode. Det vil si at i tillegg til å forstå hvilke muligheter verktøyet (ex; MS Outlook, MS Project, MS Excel,..) gir, får deltakerne en klar anbefaling til arbeidsmetode for best å ta i bruk disse mulighetene. 

Glasspapers anbefaling til metode gir deltakerne en bedre knagg å henge kunnskapen på. Dette øker muligheten for å oppnå ønsket endring/effekt i hverdagen. Vi kaller disse kursene for Achieve More.

«Vurderer din bedrift å tilby denne type opplæring internt tilbyr vi gratis plass til beslutningstakere (1-2). Den eneste forpliktelsen vi ønsker er at vi tar et møte etter at dere har deltatt på kurset»

 

Achieve More kurs:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kompetanserådgiver

Lars Erik Veidal

92 22 00 11

Lars.Erik.Veidal@glasspaper.no


Personvern og cookies