Vi tilbyr bemanning av stillinger innen IT,

økonomi og administrasjon i hele Norge


Et bemanningsbyrå som er spesialisert på utleie av kvalifiserte medarbeidere

/>
Glasspaper People er et bemanningsbyrå som er opptatt av å finne riktig kandidat til riktig stilling. Glasspaper People er grundige i sine bemanningsprosesser og leverer raskt og presist i henhold til kundens ønsker. Glasspaper People har spesialisert seg på bemanningsløsninger innen IT, økonomi, HR, kontor og administrasjon.

Dersom du benytter Glasspaper som din bemanningspartner, kan du være trygg på at vi leverer kvalitet. Glasspaper People har blitt en foretrukket partner på bemanningsløsninger hos mange store og små bedrifter i Norge. Glasspaper People er unike i Norge ved at vi kan kombinere kurs og bemanning for å bygge våre vikarer og konsulenters kompetanse rundt våre kunders behov. 

Synergier:

Våre kunder vil oppnå synergier ved å benytte Glasspaper People AS da vi har en av Norges største kursleverandører i ryggen med mange av Norges dyktigste instruktører enten fast ansatt eller knyttet til oss. Glasspaper har blant annet blitt kåret til årets Microsoft kurspartner i Norge flere år på rad, senest i år. Ved at Glasspaper både er spesialister på kompetanseutvikling, rekruttering og bemanning har Glasspaper People vokst til å bli en av landets ledende bemanningsbyråer innen fagfeltene vi leverer til.
Bemanning handler om å finne den rette kandidaten for vår kunde ikke bare når det gjelder kompetanse, utdannelse og erfaring, men også personlighet, arbeidsmoral og karrieremål. Glasspaper People er spesialister på matching, vi skal finne den rette kandidaten til den stillingen du skal besette.

Unik kombinasjon av kompetanseutvikling og bemanning

bemanningsbyrå

bemanningsbyrå

Glasspaper People AS har en fordel ingen andre bemanningsbyråer har. Vi har Norges beste kursinstruktører innen IT, ledelse og økonomi til å bistå i kvalitetssikringen av kandidater som er i prosess gjennom oss. Våre instruktører er godt sertifisert og kjenner sine fagområder bedre enn de fleste andre i markedet.


Glasspaper People er unike i Norge ved at vi kombinerer kursing, rekruttering og utleie av personell for å bygge våre kandidaters kompetanse rundt kundens behov. Vi kan spisse kandidaters kompetanse på den nyeste teknologien dersom kundens behov tilsier dette, til en pris mer konkurransedyktig enn noen andre i markedet. Glasspaper People er spesialisert på bemanning til kortere og lengre oppdrag innen IT, økonomi og administrasjon.Vi tilbyr vikarer og bemanning innenfor disse fagområdene:

 


 

IT stillinger Økonomi og regnskap Administrasjon
Support 1-3 linje Prosjekts Controller Kundeservice
Serviceteknikere Business Controller Sekretærer
Driftskonsulenter Lønnssjef Markedsføring
Database administratorer Lønnsmedarbeider Salgsstøtte
Utviklere Regnskapssjef
HR
Testere Regnskapsmedarbeider
Koordinatorer
Prosjektmedarbeidere Rådgiver og konsulent Prosjekt
Applikasjonspakking    

 

Trenger ditt firma en innleid medarbeider ved sykdom, permisjon, ferieavvikling, sesongarbeid, prosjekter eller travle perioder, kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

 

Kontakt oss

Kontakt Marianne Støen

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Rådgiver - Konsulent og Bemanning

Marianne Støen

92035260

ms@glasspaper.no


Personvern og cookies